Aanrechtblad reparatie

REPARATIE VAN KOZIJNEN OF SANITAIR IN OMGEVING DEN BOSCH

Den Bosch – Schade aan deuren of aanrechtbladen doet afbreuk aan de uitstraling. Hetzelfde geldt voor beschadigde kozijnen of sanitair met lelijke krassen of deuken. Vervanging? Dat kan, maar is vaak erg duur. Terwijl veel schade prima en onzichtbaar te repareren is!

Alex beschikt over de juiste kennis en meer dan 15 jaar ervaring in reparatie van oppervlakteschades. Voor een aantrekkelijke prijs én in de buurt: vanuit Veghel is een afspraak in de omgeving van Den Bosch zo gemaakt. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan!

 

Direct een offerte aanvragen
reparatie-den-bosch

ONZE REPARATIE DIENSTEN IN OMGEVING DEN BOSCH

Met al meer dan 15 jaar ervaring in oppervlakte schadeherstel kunt u bij ons terecht voor herstelwerkzaamheden aan onder andere sanitair, keukenbladen, kozijnen, deuren, vloeren, etc.

 • REPARATIE VAN DEUREN

  REPARATIE VAN DEUREN

  Vooral in de hotelbranche en vastgoedsector komen schades aan deuren met enige regelmaat voor. Deze schades zijn goed en relatief snel te repareren, wat kostenbesparend is zodat vervanging niet nodig is.

 • REPARATIE VAN VLOEREN

  REPARATIE VAN VLOEREN

  Een ongeluk zit in een klein hoekje, u laat een glas vallen op uw vloer. Er bevindt zich een put of scheur in uw vloer wat u gerepareerd wilt hebben. Nagenoeg alle materialen zijn te repareren, neem contact met ons op voor uw vrijblijvende offerte.

 • REPARATIE VAN KOZIJNEN

  REPARATIE VAN KOZIJNEN

  Schades aan kozijnen komen veelal voor naar aanleiding van een (poging tot) inbraak. Ze veroorzaken veel ongemak en ergernis, maar zijn vaak wel keurig netjes te repareren zodat het kozijn niet vervangen hoeft te worden.

 • REPARATIE VAN SANITAIR

  REPARATIE VAN SANITAIR

  Een scheur in een badkuip douchebak of wastafel is binnen een halve dag verholpen. Het sanitair is binnen een dag weer te gebruiken zonder zorgen over lekkage.

VRAAG OFFERTE AAN VOOR REGIO DEN BOSCH

Voor uw offerte op maat ga naar ons contactformulier.

Kan Alex helpen met een reparatie, bij u in Den Bosch?

Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan:

Wat kost mijn reparatie?

Heeft u ook iets waarop u kunt besparen door het te repareren?

Wat kost mijn reparatie?
© Copyright 2015 Alex reparatietechniek - Privacy / Cookie verklaring - Algemene voorwaarden