Referenties

Zien is geloven. Daarom laten we je graag verschillende voor- en na foto’s zien van onze reparaties. Een verkleuring in het werkblad, een putje in een douchebak of een scheur in de vloer? Wij nemen de uitdaging aan en repareren het als nieuw.

Niks meer van te zien

Voor / na

Werkblad reparatie

Keramiek kan beschadigen bij plaatsing door de hardheid van het product. Na  een aantal uurtjes werk, is er niets meer te zien van deze vervelende schade.

Voor / na

Werkblad reparatie

Ongeluk zit in een klein hoekje, vanuit de onderzijde van het keukenblad is een gat geboord door het keukenblad heen. Door het toepassen van onze hoogstaande technieken hoeft het blad niet vervangen te worden.

Voor / na

Werkblad reparatie

Composiet is een erg sterk materiaal, maar kan ook helaas wel eens beschadigen. Ditmaal door een bloemenvaas die tegen de rand aan werd gestoten. Na het vullen van de schade met onze hars, Ziet het er weer uit als origineel.

Voor / na

Werkblad reparatie

Sanitair is tegenwoordig ook in donkere kleuren te verkrijgen. Ook donkere kleuren vormen geen probleem om netjes te herstellen.

Voor / na

Vensterbank reparatie

Door het gebruik van hoogwaardige coating materialen is deze vensterbank ook weer als nieuw.

Voor / na

Keramiek
werkblad reparatie

Keramiek kan vele toepassingen hebben. Zo ook als hier toegepast op een super yacht. De breuklijn is netjes hersteld, zodat het interieur niet vervangen hoeft te worden.

Voor / na

Interieur reparatie

Schade aan houten trap weer netjes hersteld.

Voor / na

Interieur
reparatie

Aan boord van een super yacht wordt soms ook wel een foutje gemaakt. Het gat voor de schakelaar van het licht was te laag geboord. Geen nood, na het bezoek van Alex Reparatie Techniek kon ook de interieurbouwer weer rustig ademhalen.

Voor / na

Kozijn
reparatie

Nieuwbouw of bestaande kozijnen van kunststof en aluminium, kunnen ook hersteld worden met onze technieken

Voor / na

Douchebak
reparatie

Na het springen van een glazen wand op een badkamer, ontstond er schade aan de kunststof douchebak. Deze schades zijn gevuld op de juiste kleur, en gepolijst tot de gewenste glansgraad.

Voor / na

Keukenblad
reparatie

Dit keukenblad van HPL is beschadigd na het plaatsten van een flesje met bijtende stof. Ook dit keukenblad is weer als nieuw.

Voor / na

Wasbak reparatie

Na het stoten van  een hard voorwerp tegen een keramiek wastafel, was het ontbrekende stuk niet meer vindbaar. Ondanks het ontbrekende stuk, is dit ook weer netjes hersteld.

Voor / na

Keukenblad
modificatie

De beste keukenbouwers maken ook wel eens een foutje. 2 verkeerd geboorde gaten in een nieuw keukenblad. Gelukkig zijn we niet voor 1 gat te vangen..en voor 2 ook niet!

Voor / na

Werkblad reparatie

HG gootsteenontstopper of ovenreiniger kan nare vlekken veroorzaken. Maar met een speciaal door ART ontwikkeld polijstproces, is dit werkblad ook weer netjes hersteld.

Voor / na

Werkblad reparatie

Een werkblad van keramiek met een randschade. Deze kunnen we nagenoeg onzichtbaar herstellen

Voor / na

Kozijn optimalisatie

Soms kunnen onze reparatietechnieken ook uitkomst bieden bij foutjes in het meetwerk. Dan kunnen naden die eigenlijk niet bedoeld waren, netjes gerepareerd worden. Zo lijkt het of het werkblad uit een stuk bestaat, en hoeven de delen niet vervangen te worden

Voor / na

Werkblad
reparatie

Een vallend voorwerp uit een kastje in een caravan, heeft hier schade veroorzaakt. Na het verstevigen aan de onderzijde, is de schade onzichtbaar gerepareerd.

Voor / na

Wastafelblad reparatie

Tijdens het plaatsen van dit wastafelmeubel gebeurde er een ongelukje, en de installateur stootte het tegen de muur. Een schade aan het wastafelblad als gevolg. Na het matchen van de kleur van ons vulmiddel, en grondig polijstwerk is de schade verdwenen als sneeuw voor de zon.

Voor / na

Meubel
reparatie

Een antieke stoel met veel emotionele waarde, liep schade op tijdens een verhuizing. Dit is natuurlijk een doorn in het oog! Gelukkig zijn deze schades voor ons geen probleem om netjes te verhelpen.

Voor / na

Wastafelblad reparatie

Soms komen we werk tegen van andere mensen die het goed bedoelen. Maar net niet de kennis en kunde hebben die wij hebben. Na het polijsten van deze composiet, ziet deze er weer als nieuw uit.

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd of de schade te herstellen is? En, wilt u graag een kostenindicatie ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan middels onderstaand formulier.