Laminaat reparatie
Vloer reparatie

REPARATIE VAN VLOEREN

Een ongeluk zit een klein hoekje, een vallend voorwerp op een vloer kan nare schade veroorzaken. Schades die veroorzaakt zijn door een vallend voorwerp zijn in de regel altijd netjes te herstellen. Of het nu gaat over een parketvloer, laminaat, tegels of natuursteen. Bij Alex Reparatie Techniek bent u aan het juiste adres voor het herstel van uw oppervlakte schade aan uw vloer.

Bij spanningsscheuren in tegels en natuursteen is oppervlakte herstel vaak niet afdoende. Hiervoor kunt u terecht bij uw lokale tegelzetter, twijfelt u over de mogelijkheid tot reparatie? Neem gerust contact met ons op, wij voorzien u graag van advies.

Gegevens

Alex Reparatie Techniek
Spoorlaan 7
info@alexreparatietechniek.nl
www.alexreparatietechniek.nl
Reparatie deur

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

Met meer dan 15 jaar ervaring in oppervlakteschadeherstel is Alex Reparatie Techniek een betrouwbare partner in het oplossen van diverse schades. Met de constante focus op kwaliteit en  klanttevredenheid, is succes van de afwikkeling van uw schade gegarandeerd.

  • Zorgdragen voor een gepaste oplossing
  • Geweldige kwaliteit en vakmansschap
  • Snelle Service
  • Duidelijke comminucatie
  • Reparatie met de nieuwste technieken
  • 3 jaar garantie op reparatie

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat kost een reparatie?

De kosten van een reparatie kunnen flink variëren dit komt door de vele verschillende soorten materiaal waarvan uw vloer vervaardigd kan zijn.

Natuurlijk is ook de grootte van de schade van belang, voor een persoonlijke offerte kunt u  contact opnemen via “offerte aanvragen”

Hoe snel kan mijn schade gerepareerd worden?

Uw schade wordt met de grootste zorg behandeld, wij streven er naar om uw schade binnen 10 werkdagen verholpen te hebben.

Wat is de garantieterijn van een reparatie?

De standaard garantietermijn van een reparatie is 3 jaar. Het kan echter zijn dat de garantietermijn verhoogd of verlaagd wordt naar een termijn die bij dat schadebeeld past. Hierover wordt u van te voren duidelijk geïnformeerd, zodat er achteraf nooit misverstanden kunnen ontstaan.

Heeft u ook iets waarop u kunt besparen door het te repareren?

Wat kost mijn reparatie?
© Copyright 2015 Alex reparatietechniek - Privacy / Cookie verklaring - Algemene voorwaarden