• REPARATIE VAN DEUREN

  REPARATIE VAN DEUREN

  Vooral in de hotelbranche en vastgoedsector komen schades aan deuren met enige regelmaat voor. Deze schades zijn goed en relatief snel te repareren, wat kostenbesparend is zodat vervanging niet nodig is.

 • REPARATIE VAN VLOEREN

  REPARATIE VAN VLOEREN

  Een ongeluk zit in een klein hoekje, u laat een glas vallen op uw vloer. Er bevindt zich een put of scheur in uw vloer wat u gerepareerd wilt hebben. Nagenoeg alle materialen zijn te repareren, neem contact met ons op voor uw vrijblijvende offerte.

 • REPARATIE VAN KOZIJNEN

  REPARATIE VAN KOZIJNEN

  Schades aan kozijnen komen veelal voor naar aanleiding van een (poging tot) inbraak. Ze veroorzaken veel ongemak en ergernis, maar zijn vaak wel keurig netjes te repareren zodat het kozijn niet vervangen hoeft te worden.

 • REPARATIE VAN SANITAIR

  REPARATIE VAN SANITAIR

  Een scheur in een badkuip douchebak of wastafel is binnen een halve dag verholpen. Het sanitair is binnen een dag weer te gebruiken zonder zorgen over lekkage.

 • REPARATIE VAN AANRECHTBLADEN

  REPARATIE VAN AANRECHTBLADEN

  Een hete pan of een vallend voorwerp, kunnen uw keukenblad flink beschadigen. Door deze schade niet te laten repareren kan er in veel gevallen meer schade aan het keukenblad ontstaan door vocht en vuil. Ook vanuit hygiënisch oogpunt is reparatie een geweldige uitkomst. In veel gevallen wordt het repareren van deze schade vergoed door de verzekering.

Heeft u ook iets waarop u kunt besparen door het te repareren?

Wat kost mijn reparatie?
© Copyright 2015 Alex reparatietechniek - Privacy / Cookie verklaring - Algemene voorwaarden